Elevii și preșcolarii din Sectorul 3 au pregătit colinde, dansuri populare și poezii pentru Moș Crăciun

imageedit_1_9883280470

Îmbrăcați în veșminte tradiționale românești, înconjurați de un decor realizat din obiecte de artizanat aduse din Oltenia, multe poezii, colinde și dansuri populare. În acest mod l-au întâmpinat, ieri, preșcolarii de la Grădinița nr. 154, pe Moș Crăciun. Parcă desprins dintr-o poveste de iarnă, fiecare copil și-a interpretat rolul cu măiestrie! Emoțiile au atins punctul culminant când Moș Crăciun și-a făcut apariția în scenă, încărcat cu daruri pentru toți copiii. Sărbătoarea în cinstea Moșului cel darnic s-a terminat românește cu „pomana porcului”.

În același stil specific românesc au sărbătorit și elevii de la Școala Gimnazială nr. 195.

Elevii de la Școala Gimnazială nr. 86 au pregătit și ei colinde și poezii pentru Moș Crăciun. Copiii nu au uitat nici de cei nevoiași. Așadar, alături de părinți și cadre didactice au mers la centrul de zi „Sfântul Vasile” pentru a dona jucării, rechizite și articole vestimentare.

Moș Crăciun nu a lipsit nici de la Școala Generală nr. 89.

Preșcolarii de la Grădinița nr. 211 au strălucit în haine de sărbătoare și fiecare dintre aceștia și-a spus poezia sau și-a interpretat rolul cum a știut mai bine, iar cântecele au înviorat fiecare invitat.

Bucurie mare și la Grădinița nr. 255, unde micuții l-au înconjurat pe Moș cu poezii și cântece.

Crăciun fericit, dragi copii!