Maria-Veronica Armean, scriitoarea cu imaginație fără limite

Cover

La 11 ani, condusă fiind de pasiunea ei pentru lectură, Maria – Veronica Armean scria primele rânduri în genul urban-fantasy. La 13 ani, romanul ce avea să aibă un titlu parcă predestinat reușitei, „Steaua care strălucește”, ieșea de sub tipar.

Maria-Veronica Armean este elevă a Școlii gimnaziale nr. 20 din sectorul 3 și putem spune că suntem foarte mândri de asta. Întâlnirea cu scriitoarea noastră a fost una extrem de plăcută, dacă ne gândim la faptul că nu în fiecare zi avem ocazia să întâlnim copii cu o imaginație debordantă. Veronica ne-a dezvăluit puțin din acțiunea romanului, însă atât cât să lase misterul să ne acapereze și bine a făcut, pentru că tare suntem curioși.

Personajul principal al romanului, Monotype Korsyva (doar vă spuneam că Veronica este un copil foarte talentat), este o fetiță care, la 12 ani, descoperă că este vrăjitoare. De aici lucrurile se complică, acțiunea fiind învăluită în mister.
Romanul „Steaua care strălucește” a fost mai mult decât apreciat, cititorii nefiind deloc puțini. Veronica nu s-a oprit aici și, lăsându-se condusă de imaginație, a dus povestea mai departe, într-un al doilea volum, care a luat deja calea tiparului. Veți descoperi o poveste la fel de interesantă ca și prima, dar cu niște personaje ce au fost duse acum într-o altă direcție. Stilul celui de-al doilea volum ne dezvăluie o scriitoare mai matură, mai experimentată, care ne va captiva cu povestea sa.