Preșcolarii Sectorului 3 au sărbătorit „ Festivalul Toamnei” și „ Halloweenul”

coverdef

Părinți și copii au participat cu mare entuziasm la Festivalul Toamnei, manifestare care a avut loc, între 24 și 28 octombrie, la Grădinița nr. 211.  Ca niște adevărați meșteri, micuții au sculptat vedeta fiecărei toamne, dovleacul, și s-au întrecut în realizarea celor mai frumoase aranjamente din frunze uscate, semințe sau flori de sezon.
Prichindeii nu s-au dat în lături nici de la preparatele tradiționale ale toamnei, pe care le-au pregătit alături de părinți în cadrul atelierelor organizate special pentru cel mai darnic anotimpul. De la petrecere nu au lipsit nici costumațiile haioase, muzica, voia bună, concusurile și, bineînțeles, dulciurile.


Distracție mare și la grădinița nr. 160 cu prilejul Halloweenului. Copiii au purtat măști desprinse din povești, au realizat figurine din hârtie și s-au bucurat împreună de o zi de neuitat.


Grădinița nr. 255 a organizat activități în cadrul proiectului tematic  „ Toamna, toamna harnică și de toate darnică!”.  Astfel, cei mici au participat la concursuri precum „Pe cărările toamnei”, „ Alfabetul vitaminelor și „ În grădina de legume!”. În plus, s-au deghizat în diverse personaje, au cântat și au dansat.


Și la Grădinița nr. 68 dovleacul a fost la loc de cinste.