Grădinița nr. 239 și-a primit copiii în casă nouă

Grădinița nr. 239 s-a mutat din strada Dristorului nr. 102 în șoseaua Mihai Bravu nr. 428, într-un sediu complet renovat, modernizat și utilat la standarde europene.
Noua clădire este mult mai generoasă ca spațiu, ceea ce reprezintă un aspect foarte important deoarece zona în care este amplasată este una foarte populată și sunt numeroase solicitări de înscriere pentru grădiniță.
Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, a ținut cont de necesitățile zonei și a găsit această soluție de mutare într-un sediu care să pună la dispoziție mai multe locuri, astfel încât să fie acoperite toate cererile.
Noua grădiniță are acum nouă grupe, față de cinci câte existau în trecut, și pune la dispoziție spații separate pentru învățat, luat masa și dormit. Anul acesta este primul în care clasele vor funcționa cu efectiv normal după ce în anii trecuți grupele au fost supradimensionate. Pe lângă confortul copiilor, desfașurarea activității în noul sediu presupune și o siguranță sporită, având în vedere că fosta clădire era una cu risc seismic.
„Prin inaugurarea acestui nou sediu acoperim o mare parte din necesarul de locuri. În perioada următoare ne vom concentra pe reabilitarea gradiniţelor existente şi pe sporirea numărului de locuri în creşe. Vreau să oferim condiţii cât mai bune pentru copii și toate eforturile noastre vor fi canalizate spre a asigura îmbunătăţirea procesului de învăţământ”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.