Izabela, eleva premiantă a cărei casă s-a făcut scrum!

Pentru Vlad-Andreea Izabela, elevă la Școala Gimnazială nr. 47, 1 martie nu a fost o zi de bucurie și de speranță. Focul i-a șters de pe buze zâmbetul. Un incendiu devastator a izbucnit în noaptea de 28 spre 1 martie în casa unde locuia împreună cu familia ei. Îmbrăcămintea, cărțile, amintirile și visele au fost mistuite. Ea și familia ei au rămas pe drumuri. Nu mai au nimic! Cu lacrimi în ochi fetița de 11 ani spune: "Ce vom face acum? Unde vom dormi?"
"Fiica mea Izabela m-a alertat că pe hol și în bucătărie este fum. Nu știam de unde provine. Nu puteam nici să respir. Așa cum eram îmbrăcați, în pijamale, am ieșit în grabă din casă. Sora mea stă în casa de alături. Toți locuim în aceeași curte. În casa ei a avut loc un scurtcircuit la frigider și de acolo a pornit un foc aprig care a distrus și casa noastră. Zece suflete fără un acoperiș deasupra capului. Nu am cuvinte. Nu pot să cred ce s-a întâmplat", spune mama Izabelei.
[Not a valid template] Izabela nu a mai mers la școală. Rechizitele au ars și ele. Chiar și în această situație neagră, mai există încă o rază de speranță aprinsă de către profesori și prieteni. Aceștia s-au mobilizat și au sărit în ajutorul familiei încercate din greu:
"Pentru eleva noastră, Vlad Izabela, primăvara a început cu un eveniment nefericit. În ajunul zilei de 1 martie, a avut loc un incendiu, iar casa ei a ars din temelii, ea și familia sa rămânând pe drumuri. Împreună cu Școala Gimnazială nr. 47 vrem să o ajutăm cu orice mic gest ce le-ar fi de ajutor, orice donație fiind binevenită și așteptată. Pentru donații în bani vă rugăm să folosiți contul din fotografiile de mai jos. Haideți să le aducem o mică bucurie și să îi ajutăm cu cât de puțin. Vă rugăm să dați share la această postare, să fie văzută de cât mai multe persoane", a postat o profesoară pe contul de socializare Facebook.
"Izabela este un copil bun. Învață bine și este cuminte. Am decis să ne implicăm și noi și să o ajutăm pe ea și pe familia ei în această tragedie", a spus directoarea Școlii Gimnaziale nr. 47.
Cei care doresc să o ajute pe Izabela și pe familia ei pot face acest lucru prin sprijin financiar (contul bancar este cel menționat în imaginea de mai jos) sau prin donații de îmbrăcăminte, rechizite, etc la Școala Gimnazială nr. 47.
[Not a valid template]