„Pepiniera de talente” va da primele „roade” ale acestui an

Cea de-a patra ediție a programului educațional „Pepiniera de talente” a ajuns la final! Copii, părinți, bunici sunt așteptați cu mic cu mare la spectacolele concurs ce vor avea loc în perioada 20-22 mai.

Astfel, vineri, începând cu ora 11:00, vom afla care sunt cei mai talentați copii la pian, vioară, chitară și dans, urmând ca sâmbătă, 21 mai, atelierele de șah, teatru, dar și clasele sportive, de arte marțiale și baschet, să își voteze câștigătorii, în urma concursurilor. Ultima zi de spectacole îi are ca protagoniști pe copiii care, în ultimele luni, s-au pregătit la canto, balet și gimnastică ritmică.

„Pepiniera de talente” este un proiect socio-educativ ce are ca scop identificarea, stimularea și susținerea elevilor din școlile sectorului 3, cu potențial în domeniile artistic și sportiv, indiferent de mediul social de proveniență.

Trainerii, specializați în domeniile menționate, le-au oferit elevilor cursuri extrașcolare săptămânale în școlile de care aceștia aparțin. Pe parcursul desfășurării atelierelor, elevii au întâlnit personalități marcante din domeniul în care se pregătesc și au organizat concursuri pe domenii, între școli, pentru a-și evidenția rezultatele.

foto afis pepiniera de talente