Școlile și liceele din sectorul 3 își așteaptă votul la „Olimpiada Siguranței”

 

Pentru al cincilea an consecutiv, Poliția Capitalei, prin Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității, organizează „Olimpiada Siguranței”. Concursul face parte din evenimentul național de P.R. „Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

„Olimpiada Siguranței” se adresează tuturor elevilor din București, din clasele 0-XII, aceștia având teme de concurs pe categorii de vârstă. Pentru clasele 0-IV – realizarea machetei unei secții de poliție, pentru clasele V-VIII – realizarea unei povestiri polițiste, iar pentru clasele de liceu – realizarea unui film de prezentare a propriului liceu care să cuprindă oferta educațională, oferta de siguranță, profilul elevului din liceu, dar și ceea ce îl face deosebit de celelalte licee.

Toate școlile și liceele ce s-au înscris la concurs au realizat lucrări deosebite, care așteaptă să fie votate pe pagina de facebook – Gandire Fresh Activ (https://www.facebook.com/Gandire-Fresh-Creativ-1643355409257985/?fref=ts). Astfel, puteți susține școlile și liceele din Sectorul 3acordându-le un like (un vot), în funcție de lucrările pe care le preferați, indiferent că sunt machete, povești sau filme. La categoria licee puteți vota pentru „Matei Basarab” sau „Dante Alighieri”, iar în ceea ce privește clasele 0-VIII votați Școala gimnazială nr. 82, 92 sau 149.

Premierea câștigătorilor se va face pe 25 martie 2016, cu ocazia Zilei Poliției Române.